Het tweede seizoen van Plain Jane op MTV krijgt een Nederlands tintje. How cool! Zondag is het namelijk de Brabantse Ellen (17) die haar angsten gaat overwinnen.

Pesten is niet cool
Ellen is niet alleen de eerste Nederlandse ‘Jane’, maar ook gelijk de jongste! De half Nederlandse en half Amerikaanse Ellen doet mee aan het programma om meer zelfvertrouwen te krijgen, haar pestervaringen achter zich te laten en natuurlijk: haar secret crush Nathaniel voor zich winnen. Zou het haar gaan lukken?

Nog meer Plain Jane in Nederland
De Plain Jane van volgende week is dan wel niet Nederlands, maar ook haar make-over en date vinden plaats in Nederland. Namelijk in Amsterdam. Gaaf!

Over Plain Jane
Louise Roe is een Britse mode-expert en geeft de girls een complete make-over. De ‘Janes’ krijgen niet alleen een nieuwe look, maar worden ook geholpen op liefdesgebied. Ze komen binnen als grijze muisjes, maar staan uiteindelijk vol zelfvertrouwen oog in oog met hun secret lover.

Plain Jane is zondag om 18.55 uur te zien bij MTV. De herhaling is te zien op woensdag om 20.00 uur, donderdag om 18.40 uur en zaterdag 11.25 uur.