Ken jij de boys Wesley, Keaton en Drew al? Zij vormen samen de band Emblem3 en maken superleuke vrolijke muziek! Check hier hun nieuwste single Chloe (You’re the One I Want).

Wie zijn ze?
De broers Wesley (18), Keaton (16) en hun vriend Drew (20) kennen elkaar al vanaf de middelbare school. Maar ze waren geen vrienden van elkaar, Drew en Wesley waren zelfs rivalen! Ze waren allebei gitarist in een andere band en zaten in een ander rugbyteam. Uiteindelijk besloten ze toch de handen ineen te slaan en samen een band te vormen. Ze werden dikke vrienden en zijn allebei naar Californië verhuisd.

Doorbraak
In Californië schreef Drew het lied Sunset Blvd, hiermee hebben ze auditie gedaan in het tv-programma X Factor. Ze zijn tot de halve finale gekomen en hebben superveel fans gekregen. Jurylid Simon Cowell vond ze zo goed, dat hij hen meteen een contract aanbood. Nu komen ze met hun nieuwste single Chloe (You're the One I Want)!
 


Selena Gomez
Emblem3 is niet door de minste opgemerkt; ze mogen met Selena Gomez mee op tour in de Verenigde Staten! Tijdens de Stars Dance World Tour zullen zij haar voorprogramma verzorgen. Ze hebben daar al superveel zin in. Op Twitter postte ze het bericht: ‘Niet te geloven dat we net hebben gechilld met Selena Gomez. We kunnen niet wachten tot de Stars Dance Tour!’