Nieuwe Realityserie Darcey Stacey

Darcey en Stacey hebben een eigen realityserie!

De twins are back! Famous zussen Darcey en Stacey zijn vanaf vandaag te zien in hun eigen realityserie Darcey & Stacey. Yes! De booshie girls zijn superpopulair geworden door 90 Day Fiancé en nemen altijd a lot of drama en torenhoge Louboutins met zich mee. Ga jij het leven van de twins volgen?

Darcey en Stacey realityserie

De realityserie van Darcey en Stacey is een soort vervolg op 90 Day Fiancé. In 90 Days zagen we hoe Darcey verliefd was op de toxic Jesse uit Nederland. Jesse is haar ex-boyfriend die de politie wilde bellen, omdat Darcey een Louboutin naar zijn hoofd smeet. Oeps! Nadat deze relatie niet werkte werd Darcey verliefd op de Britse Tom. Ook deze relatie liep op niets uit, maar gelukkig stond haar twin Stacey altijd voor haar klaar!

In de realityserie Darcey & Stacey is Darcey nog steeds opzoek naar liefde en Stacey gaat finally samenwonen met haar vriend Florain uit Albanië. Ze heeft al vijf jaar een lange-afstandsrelatie met hem, maar nu is het eindelijk tijd voor de volgende stap. Er is alleen een probleem: Darcey vertrouwt de vriend van haar zus voor geen meter… Wij hebben de eerste aflevering al gezien en willen niet spoilen, maar het belooft superveel drama! Je kunt de serie elke donderdag kijken om 20.30 op TLC.

Lees ook:

Beeld: Discovery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen