Dave Roelvink tanden dave roelvink date tattoo dave roelvink heeft nieuwe vriendin

Dave Roelvink ontsnapt aan aangifte

De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) was van plan aangifte te doen tegen Dave Roelvink. De realityster is de laatste tijd druk bezig met het live reporten van verschillende rellen in Amsterdam, maar blijkt daarvoor een neppe perspas te gebruiken.

Lees ook: Dave Roelvink maakt supergrappige blunder

Aangifte Dave Roelvink 

Om verslag uit te brengen van grote gebeurtenissen, dient een journalist in bezit te zijn van een politieperskaart. Voordat een journalist zo’n pas krijgt, gaat er een grote screening aan vooraf. De realityster, die zichzelf de laatste tijd ‘live reporter’ noemt, had meerdere van dat soort politieperskaarten nagemaakt. De NVJ was woedend en dreigde zelfs aangifte tegen Dave Roelvink te doen. Oeps!

Lees ook: Dave Roelvink krijgt klappen van de politie

Foto’s perskaarten verwijderd

Hoewel Dave Roelvink stelde dat hij met de valse perskaarten verslag te willen doen van de komende rellen, heeft hij de foto’s van de perskaarten verwijderd en laten weten dat hij ze niet zal gebruiken. De realityster biedt zijn excuses aan en noemt het ‘een beginnersfoutje’. De NVJ heeft de aangifte tegen Dave Roelvink inmiddels ingetrokken.

Lees ook: Komt de ruzie tussen Donny en Dave Roelvink ooit nog goed?

Beeld: Instagram @daveroelvink / Bron: RTL Boulevard, Shownieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen