Celebs worden (meestal) natuurlijk niet zomaar beroemd, maar moeten eerst tig audities doen voor een film, serie, commercial of talentenjacht. Check hier de eerste audities van Selena Gomez, Demi Lovato, Ariana Grande en nog meer sterren.

Ariana Grande
De eerste auditie van Ariana verliep in het begin niet helemaal soepeltjes, maar uiteindelijk haalt ze die hoge noten makkelijk.

Miley Cyrus
Wist je dat Hannah Montana’s echte naam eigenlijk Zoey zou worden? Disney vond de kleine Miley zo leuk dat ze haar karakters naam ook veranderde in Miley.

Selena Gomez
Voordat Selena werd uitgekozen voor de rol van Alex in The Wizards Of Waverly Place, moest ze eerst nog door heel veel auditierondes.

Demi Lovato
Wauw, je ziet al tijdens de eerste auditie voor Sonny With A Chance dat Demi een acteertalent is!

Zendaya
Zendaya was al een fashionista en dance queen voordat ze een ster werd in Shake It Up. Hier doet ze auditie voor een fashion commercial.

Lucy Hale
Vorig jaar bracht Lucy Hale haar eerste album uit, maar de Pretty Little Liars-actrice is al veel langer bezig met zingen. Tijdens haar eerste auditie voor het programma American Juniors vertelt ze (met een zwaar accent) over haar droom.

One Direction
Het blijft fun om de eerste audities van de boys van One Direction te kijken en te bedenken hoe ver ze zijn gekomen.

Lees ook: Schoolfoto's van celebs