Het elfde seizoen van Hollands Next Top Model is vorige week van start gegaan. Wij blikken terug naar de winnaars van de afgelopen vier seizoenen, wie waren het ook alweer en wat doen zij nu? Check het hier.

Seizoen 7, winnares Nicky Opheij
Naast het winnen van Hollands Next Topmodel wist Nicky ook de titel van Miss Nederland binnen te slepen in 2017. In 2018 deed Nicky mee aan Miss Universe, hier wist zij helaas de finale niet te bereiken. Babe Nicky heeft een eigen boek geschreven over haar leven: ‘On A Mission’ in dit boek deelt zij ook dertig recepten.
Bekijk haar Instagram @Nickyopheij

Seizoen 8, winnares Loiza Lamers
Loiza was wereldwijd de eerste transgender persoon in het televisieprogramma ‘Next Top Model’. Ook was zij de eerste winnares die het gewonnen modellencontract van Touché Models afsloeg. In 2017 verschijnt Loiza in de Amerikaanse tv-serie ‘I Live with Models’. Nu kunnen we Loiza elke donderdag zien in Expeditie Robinson op RTL 5.
Volg haar nu ook op Instagram @Loizalamers

Seizoen 9, winnares Akke Marije
Akke Marije heeft nu een contract bij VDM Model Management. Nadat zij het seizoen gewonnen had, is ze gestopt met haar studie en later in het jaar bracht ze haar eigen parfum uit. Velen vonden dit Friese model lijken op Doutzen. Op Instagram post ze veel mooie foto’s @akke_marije_

Seizoen 10, winnaar Montell van Leijen
Wie kent hem niet? Deze boy was de eerste mannelijke winnaar van de talentenjacht. Montell heeft heel veel klussen gekregen. Zo heeft hij de Amsterdam Fashion Week gelopen en was hij het gezicht van de Hudsons Bay ‘Coming Soon’ campagne. Montell plaatst elke dag wel een leuke foto op zijn Instagram @montellvanleijen

Beeld: Instagram

Lees ook: