Benieuwd welke films er dit najaar uitkomen, maar heb je geen zin om alle sites af te gaan voor onderzoek? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

Bridget Jones baby – 15 september
Bridget Jones baby is het vervolg op Bridget Jones – The Edge of Reasonen Bridget Jones Diary. In de nieuwe film is Bridget Jones weer vrijgezel.  Na haar break-up met scharrel Mark Darcy geeft Bridget alle aandacht aan haar werk bij het nieuws en haar vrienden, tot ze de charmante Amerikaan Jack  leert kennen. Totaal ongepland blijkt Bridget zwanger te zijn… maar wie is de vader? Mark of Jack?

Lees ook: 8 vreemde datelessen uit films 

Nerve – 22 september
Middelbare scholiere Vee Delmonice heeft genoeg van haar simpele en saaie leven. Onder druk van haar vrienden doet Vee mee aan het spel Nerve. Dit is een populair ‘truth or dare’-spel, waar je echte opdrachten moet uitvoeren. Het loopt al snel uit de hand, gaat dit goed aflopen..?

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children – 29 september
De lieve opa van Jake verdwijnt plotseling uit zijn leven, maar hij laat mysterieuze aanwijzingen achter. Door de aanwijzingen te volgen komt Jake op een magische plek terecht. Het weeshuis van mevrouw Peregrine met allemaal bijzondere kinderen. Jake ontdekt snel hun gaven en vijanden en die van zichzelf… Kan Jake zijn nieuwe vrienden redden met zijn eigen kracht?

Lees ook: 11 weirde dingen die films beweren over singles 
 

Nine Lives – 5 oktober 
Miljardair Tom Brand is zo druk bezig met zijn werk dat hij nauwelijks tijd heeft voor zijn familie. Als hij voor zijn dochter de exotische kat Mr. Fuzzypants koopt, krijgt hij een ongeluk. Als hij later ontwaakt zit hij gevangen in het lichaam van de kat! Op deze manier leert Tom zijn gezin op een hele andere manier kennen. Hoe gaat hij zich uit deze situatie redden? Leuke film om met je zusje naartoe te gaan!
 

Hartenstrijd – donderdag 27 oktober 
Voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) is de maat vol, ze is alweer bedrogen door een man. Vanaf nu datet ze alleen nog voor de seks. En dan ontmoet ze Sven, die net met zijn beste vriend heeft gewed dat hij best kan daten zonder met iemand naar bed te gaan. Zouden ze verliefd worden? Van de makers van Hartenstraat, dus dat belooft zelfs zonder trailer al veel goeds! 

Lees ook: Must-watch: Awkward en Faking It!