Het is vandaag Driekoningen. Er wordt dan gevierd dat de drie Wijzen uit het oosten een opgaande ster zagen en toen op zoek gingen naar de koning der Joden. Deze dag heeft een koninklijk tintje en daarom hebben we de leukste prinsen voor jou op een rijtje gezet.

 

 

 

Prins Harry
Deze leuke Britse prins kennen we natuurlijk allemaal. Hij kwam regelmatig in het nieuws met de vele affaires die hij gehad heeft. Wist je ook dat zijn moeder, prinses Diana, overleed toen Harry 12 jaar oud was?

 

Pierre Casiraghi
Pierre is het neefje van de huidige koning van Monaco. Deze slimme economie-student heeft alleen niet veel kans om de troon over te nemen. Hij is namelijk pas de 4e in de lijn van de troonopvolging. Dat betekent dat hij pas koning wordt als zijn moeder, daarna zijn broer en als laatste zijn neefje niet in staat zijn om de troon over te nemen.

 

Prins Carl Philip
Deze Zweedse prins is niet heel bekend dus wij willen deze hunk toch even aan je voorstellen. Prins Carl Philip is het jongere broertje van kroonprinses Victoria. De vader van Carl Philip is heel verre familie van het Britse koningshuis. Hierdoor staan Victoria en Carl Philip in de lijst met troonopvolgers voor het Verenigd Koninkrijk.

 

 

Prins William
Prins William is de oudere broer van prins Harry en de tweede troonopvolger van koningin Elizabeth. In 2011 trouwde hij met Kate Middleton en vorig jaar kregen zij hun eerste kindje: prins George.

 

 

Prins Amedeo
De moeder van de 27-jarige prins is prinses Astrid en zij is het zusje van koning Filip. Als zesde staat Amedeo in de lijn van de troonopvolging. Net als veel andere prinsen heeft Amedeo een militaire opleiding gedaan. Nadat hij zijn diploma’s had gehaald, is hij een paar jaar in Chili en New York gewerkt. Sinds vorig jaar is hij met een studie aan de Colombia University begonnen.