Ga naar de inhoud
The Kissing Booth 2

De releasedatum van The Kissing Booth 2 is bekend!

Hè hè, hoewel we op 14 februari vorig jaar (!) al wisten dat er een The Kissing Booth 2 zou komen, werden we ruim een jaar in spanning gehouden over de releasedatum. Tot vandaag!

The Kissing Booth 2

Joey King, de hoofdrolspeelster, maakte in een YouTube live video bekend wanneer de releasedatum van The Kissing Booth 2 is. Ze deed dit al puzzelend en bellend met haar medeacteurs en uiteindelijk kwam er 24 juli te staan. Yay!

Nieuwe acteurs

In de lange live video kwamen ook twee nieuwe gezichten naar voren, die een belangrijke rol gaan spelen in het tweede deel van de populaire film: Taylor Perez en Maisie Richardson-Sellers. Als we de beschrijving van The Kissing Booth 2 van Netflix mogen geloven, gaan deze twee mensen voor trouble in paradise zorgen: ‘Elle Evans had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-guy boyfriend vriendje Noah Flynn. Maar nu gaat Noah naar Harvard en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Ze zal met een lange afstandsrelatie moeten leren omgaan, haar droomcollege betreden met haar beste vriend Lee en de complicaties die ontstaan door een hechte vriendschap met een knappe, charismatische nieuwe klasgenoot genaamd Marco (Taylor Perez). Als Noah dicht bij een ogenschijnlijk perfecte studente (Maisie Richardson-Sellers) groeit, zal Elle moeten beslissen hoeveel ze hem vertrouwt en aan wie haar hart echt toebehoort.’

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot 24 juli en vermaken ons in de tussentijd maar met de deleted scènes van het eerste deel die ook net online zijn gezet.

Lees ook:

Beeld: Netflix / Marcos Cruz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij deze film kijken?

Gerelateerde artikelen