spannendste series Netflix oude films #realityhigh films series netflix januari

De spannendste series op Netflix die je binnen één dag kunt kijken

Heb je geen zin om een serie te kijken die bestaat uit superveel seizoenen? Dan zijn deze series perfect voor jou! Lees verder voor de spannendste series op Netflix die je binnen één dag kunt kijken.

The Stranger 

Een onbekend persoon doet een schokkende bewering over de vrouw van Adam, waarna hij besluit om op zoek te gaan naar de waarheid. Hierdoor raakt hij verwikkeld in een mysterie… Spannend!

Bodyguard

Deze serie gaat over een oorlogsveteraan. Hij helpt om een terreuraanslag te laten mislukken. Ook krijgt hij de opdracht om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht. Hoe zal dit aflopen?

Unbelievable 

Unbelievable gaat over een jonge vrouw. Ze wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken aanvallen die erg op dit incident lijken. Hier komt toch iets anders uit… Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Collateral 

Een Londense inspecteur gaat op zoek naar de waarheid achter de moord op een pizzabezorger. Hij wordt op straat doodgeschoten en dat blijkt geen toeval te zijn. Tijdens haar onderzoek stuit ze op een web van samenzweringen tussen drugsdealers, smokkelaars en spionnen. Mega spannend!

Quicksand 

Deze serie gaat over een gewone stad in Scandinavië. Alles is hier heel normaal, totdat het stadje wordt opgeschrikt door een moord. Een ‘gewoon’ tienermeisje wordt aangeklaagd voor de moord, die heeft plaatsgevonden in een klaslokaal. Hoe zal dit aflopen?

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen