katy perry dochtertje stalker katy perry stalker straf

De stalker van Katy Perry heeft een straf gekregen

Een tijdje geleden schreven wij al over de creepy stalker van Katy Perry, maar gelukkig is er nu goed nieuws voor de zangeres en haar gezinnetje. Wat een opluchting!

Stalker Katy Perry straf

Volgens TMZ heeft een rechter in Los Angeles bepaald dat de man die haar stalkte de komende drie jaar op honderdmeter afstand moet blijven van Katy, haar verloofde Orlando, hun pasgeboren dochtertje Daisy en Blooms 9-jarige zoontje Flynn. De stalker van Katy Perry mag ook geen contact meer opnemen met de zangeres, haar familie of medewerkers en heeft ook geen toestemming om iets over haar op sociale media te plaatsen. Daarnaast mag hij ook niet naar een van haar concerten. 

Creepy guy

De man is op 8 september nog over het hek van Katy’s tuin gesprongen. Op dat moment was ze gewoon thuis, samen met Orlando en baby Daisy. Supereng! Online schreef ze: ‘Hij heeft op Twitter laten weten dat hij Orlando’s nek wil omdraaien. Ik vrees voor mijn leven, voor Orlando’s leven en vooral voor de levens van onze kinderen. Ook vrees ik voor onze familie en vrienden.’ Gelukkig heeft de man nu een straf gekregen en hoeft het gezin niet meer bang te zijn!

Lees ook:

Bron: RTL Beeld: Instagram @katyperry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen