Everybody loves animation movies. Maar denk je wel eens na over wie de stem van je favo personage heeft ingesproken? Doen! Want superveel leuke celebs hebben hun stem geleend aan een animatiefiguur. GIRLZ zet een paar van de leukste voor je op een rij!

 

 

 

Miranda Cosgrove
Despicable Me is met de gemene, maar toch lieve Gru, de enorm grappige minions én de ondeugende weeskindjes Margo, Edith en Agnes één van de leukste films ever. Maar wist je ook dat Miranda Cosgrove, die je vast wel kent van iCarly, de stem inspreekt van Margo? Cool!

 

 

Thomas Brodie-Sangster
Ken je Thomas Brodie-Sangster al? Deze hunk speelde als klein jongetje in Love Actually, later in de serie Game of Thrones en is nu te bewonderen in The Maze Runner. Maar soms is Thomas niet te zien, maar alleen te horen. Thomas sprak namelijk de stem in van Ferb Fletcher in Phineas and Ferb! Oké, Ferb zegt niet veel, maar het blijft tof.

 

 

Jake T. Austin
Heb je Go, Diego, Go! wel eens gezien? Het is de jongensversie van Dora The Explorer met in de hoofdrol Diego, het neefje van Dora. Zelfs als je deze serie hebt gezien, kun je vast niet raden van wie Diego’s stem is. Diego is in de eerste drie seizoenen namelijk ingesproken door niemand minder dan hottie Jake T. Austin! Jake is trouwens hartstikke goed in het inspreken van stemmen, want hij is ook te horen in The Ant Bully, Everyone’s Hero en in Rio 1 en 2. Cute én getalenteerd… Wat willen we nog meer?!
 

Selena G
Selena Gomez is net als Jake supergoed in het inspreken van stemmen. Ze was al te horen als burgemeestersdochter Helga in Horton Hears A Who!, als Selenia in Arthur And The Revenge Of Maltazard en Arthur 3: The War Of The Two Worlds en als Mavis in Hotel Transylvania. En in september kun je haar stem weer horen in Hotel Transylvania 2! Woehoe, go Sel!

Miley Cyrus
Weet jij in welke film Miley Cyrus voor het allereerst speelde? Nope, het was niet Hannah Montana: The Movie. Ze speelde namelijk voor het eerst in Bolt! Miley sprak in deze superleuke animatiefilm de stem in van Penny, het baasje van Bolt. Een rol die Miley op het lijf  geschreven is, want ze is dol op hondjes! 

Zac Efron
Zac Efron is niet alleen heel erg leuk om naar te kijken, hij heeft ook nog eens een supermooie stem. Geen wonder dat hij werd gevraagd om de stem van Ted in te spreken in The Lorax! Zucht… Je zou bijna verliefd worden op een animatiefiguur!
 

Taylor Swift
Maar Zac is niet de enige leuke celeb wiens stem je in The Lorax hoort. Taylor Swift heeft namelijk de stem ingesproken van Ted’s crush Audrey! Fun fact: het gerucht ging dat Taylor en Zac dateten toen de film klaar was, maar volgens Zaylor was dat niet waar… Mooi zo! Hands off our Zac!