Deze vijf pretty girls móet je volgen op Instagram. Check nu snel de top vijf van de leukste Instagirls en laat ons ook even weten wat jouw top vijf is!

1. Annegien van Fetching Tigerss

Annegien van het account Fetching Tigerss staat for sure op nummer 1. Deze girl is pas 17 jaar en heeft al ruim 853K volgers. Ken jij Annegien al? Haar account staat bomvol awesome foto’s die ze allemaal zelf bewerkt met haar telefoon! OMG hoe cool is dat?! Wist je trouwens dat Annegien afgelopen donderdag de award voor de beste Instagrammer kreeg? Wij snappen wel waarom!

And when I breathed, my breath was lightning ⚡️

A post shared by Annegien (@fetching_tigerss) on

2. Anna Nooshin

Anna kennen jullie vast al! Deze pretty girl heeft een eigen YouTube-kanaal (wij zijn fan van haar gossip serie), een eigen website, ze presenteert voor RTL Boulevard én ze gaat het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model presenteren. Wauw deze chick gaat supergoed! Volg jij Anna al op Instagram? Ze heeft maar liefst 411K volgers!

https://www.instagram.com/p/BVDLnCUDoIF/?hl=nl

3. Queen of Jetlags

Noor van Queen of Jetlags is superhot op Insta (349K volgers)! Ze post echt supermooie pics en dan het liefst met ballonnen. De knappe Noor vlogt iedere week, ze heeft een supercute kindje (baby Olivia) én ze is BFF’s met Monica Geuze. #instafamous

https://www.instagram.com/p/BUCRi3JlvZr/?hl=nl

4. Monica Geuze

Natuuuuurlijk mag Monica Geuze niet ontbreken in dit rijtje! Ze heeft 534K volgers op Instagram, Monica was covergirl van GIRLZ 4 en wat zijn we blij dat ze weer lekker aan het vloggen is! Mo heeft zelfs al een boek geschreven! In het boek My Way vertelt ze alles over haar personal life, must read!

Check ook het artikel ’10 redenen waarom jij op Monica Geuze lijkt!’

⭐️

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

 

5. Claartje Rose

We loveee de stijl van Claartje Rose! Deze it-girl heeft een ultiem gevoel voor mode en ze heeft binnen no time Instagram veroverd (241K volgers)! #loveherstyle

distracted or focussed

A post shared by Claire Rose Cliteur (@claartjerose) on


Lees ook: Ben jij al Insta-famous? en Wat voor Instagrammer ben jij?

Beeld: Instagram