Veel celebrities houden hun leven en belangrijke gebeurtenissen liever privΓ©. Lucky for us zijn er ook een paar die graag willen delen wat er behind the scenes gebeurt. Deze celebs hebben een documentaire!

Seasons

Op YouTube kun je de tiendelige serie Seasons van Justin Bieber zien. In de serie krijg je een kijkje in het leven van de popster en leer je ook zijn wifey Hailey Baldwin kennen. De docu is gemaakt ter promotie van zijn nieuwe album Changes.

Simply Complicated

Simply Complicated is de documentaire van zangeres Demi Lovato en is ook te zien op YouTube. In de documentaire vertelt Demi over haar persoonlijke struggles, zoals haar verslavingen. De girl stelt zich erg kwetsbaar op en dat is mooi om te zien.

Look Mom I Can Fly

Dit is de documentaire van rapper Travis Scott. In Look Mom I Can Fly zien we hoe de rapper werkt aan zijn album Astroworld en tegelijkertijd vader wordt. Dochter Stormi en mom Kylie zijn ook vaak te zien in de documentaire. Bekijk β€˜m op Netflix!

This Is Us

Mis jij One Direction ook zo erg? Je kunt even terug in de tijd gaan en hun documentaire This Is Us uit 2013 bekijken. Hierin wordt het hele verhaal van One Direction verteld; van hoe de jongens bij elkaar kwamen tot hun wereldwijde successen. Je kunt de documentaire zien op Videoland en Amazon Video.

Miss Americana

Taylor Swift is een van de succesvolste popzangeressen ter wereld, maar de girl heeft ook lastige periodes gehad. In haar documentaire Miss Americana vertelt ze over haar eetstoornis en andere heftige gebeurtenissen. Check de docu op Netflix!

Lees ook:

Beeld: Instagram @justinbieber