Netflix april- outer banks tweede seizoen

Deze films en series komen in april op Netflix

Heb jij alle series en films die er op Netflix staan al gekeken? Don’t worry, er komt deze maand weer een enorme lading nieuwe films en series online. Yes, dat wordt veel bingewatchen op Netflix in april!

Films op Netflix

Hitch

In deze grappige, romantische movie speelt Will Smith de rol van Hitch. Hij helpt mannen indruk maken op hun droomvrouwen. Albert huurt Hitch in, want hij is enorm verliefd op Allegra. Een probleem: zij wordt gevolgd door een journaliste die de ‘date dokter’ probeert te ontmaskeren. Gaat dat haar lukken?

Bring it on

Yay! Netflix zet in de maand april de vier vervolgen van Bring It On online! De movies gaan over cheerleading teams met allerlei (funny) problemen. Want life as a cheerleader is not so easy… Lukt het om een mooie routine neer te zetten? In de film zit veel dans en muziek: we love it!

De movies zijn vanaf 10 april te zien.

Late Night

Katherine is een bekende presentatrice van een late-night talk-show. De vrouw staat bekend als ‘de vrouw die vrouwen haat’ en werkt alleen maar met mannen. Totdat ze Molly aanneemt als enige vrouw in het bedrijf. Gaat het Molly lukken om zichzelf te bewijzen tegenover Katherine?

De film is vanaf 27 april te zien.

Series op Netflix

Seizoen 4 van La Casa de Papel 

Wil je alles weten over het vierde seizoen van La Casa de Papel? Check it out!

Het vierde seizoen van de serie is vanaf 3 april te zien.

Outer Banks

Vier vrienden. Eén zomer. Vierhonderd miljoen dollar in goud. Oh oh, dat klinkt als problems. De groep tieners gaat op zoek naar de vermiste vader van hun aanvoerder, er komen verboden liefdes langs en doordat ze niet als enige op zoek zijn naar een schat, krijgen ze een conflict met hun rivalen…

Het eerste seizoen is vanaf 15 april te zien.

Lees ook:

Beeld: Courtesy of Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke film of serie ga jij kijken?

Gerelateerde artikelen