Netflix mei films series

Deze films en series komen in mei op Netflix

Heb jij alle series en films die er op Netflix staan al gekeken? Don’t worry, er komt deze maand weer een enorme lading nieuwe films en series online. Yes, dat wordt veel bingewatchen op Netflix in mei!

Series

Workin’ Moms – seizoen 4

In deze komedieserie draait het om vier vrouwen die hun moederschap moeten combineren met hun drukke leven vol werk, familie en liefde. Dat is niet altijd even makkelijk en dat zorgt voor een hoop herkenbare, grappige situaties. Het vierde seizoen  van de populaire serie kijk je vanaf 6 mei op Netflix.

White Lines

Na twintig jaar wordt er een lichaam van een dj gevonden op Ibiza. De zus van de dj, Zoe, besluit haar koffers te pakken en vertrekt naar het eiland om erachter te komen wat er met haar broer gebeurd is. Ze komt terecht in het wereldje van clubs, drugs en een hele hoop leugens. De serie is gemaakt door de makers van La Casa de Papel dus het kan niet anders zijn dan dat dit ook een awesome serie is. Vanaf 15 mei te zien.

Netflix-films in mei

The Half of It

Ellie wordt door de stuntelige sporter Paul ingehuurd om hem te helpen met het versieren van een populair meisje. Hij vindt het lastig om te communiceren met meisjes, maar gelukkig is daar Ellie om hem te helpen. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee, maar Ellie komt er tijdens haar hulpoperatie achter dat ze op meisjes valt.

Bad Teacher

In deze grappige film speelt Cameron Diaz een rebelse docent. Ze drinkt, is onbeschoft, vloekt superveel en wordt ook regelmatig high. Wanneer ze gedumpt wordt door haar verloofde is ze van plan om de knappe docent (Justin Timberlake) te versieren. Gaat het haar lukken?

Bad Neighbours

Ben je fan van flauwe grappen? Dan is de movie Bad Neighbours echt iets voor jou. In de film krijgen Mac en Kelly en hun pasgeboren baby nieuwe buren: een heel dispuut van vijftig studenten… Een van die studenten is hottie Zac Efron, maar hij bezorgt zijn buren een hoop zorgen door allerlei heftige feestjes te geven. Binnen no time ontstaat er een oorlog tussen de buren. De film is vanaf 22 mei te zien op Netflix.

Lees ook:

Beeld: Bad Neighbours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke film ga jij kijken?

Gerelateerde artikelen