Netflix april 2021 Misfit 2 Niek Roozen Meisje Djamila

Deze films en series verschijnen in april op Netflix (2021)

Netflix verwijdert dan misschien een paar toffe titels, maar gelukkig komen er weer een hoop pareltjes voor in de plaats. Deze films en series kun je in april op Netflix verwachten.

Just Say Yes

Deze Nederlandse romcom gaat over Lotte die al haar hele leven bezig is met het bedenken en plannen van haar ideale bruiloft. Ze heeft alles tot in de puntjes voorbereid, maar als het zover lijkt te zijn, gaat alles compleet mis. Haar verloofd Alex last de bruiloft af en tot overmaat van ramp moet Lotte daarom bij haar zus Estelle gaan wonen. Maar ook dat gaat niet zoals Lotte het bedacht had…

Lees ook: 9x films op Netflix die je wil zien als je fan bent van The Kissing Booth

Shrek

Grote kans dat je Shrek wel kent, maar we gaan toch even kort uitleggen waar de film over gaat. De bad guy Lord Farquaad heeft alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief de funny, pratende ezel, vluchten naar het moeras. Maar daar woont oger Shrek, die enorm op zijn privacy gesteld is. Bad for him, want de ezel vindt het eigenlijk wel gezellig. Lijkt deze film je leuk? Lucky you, want ook deel twee staat op Netflix. Tijd voor een ultiem filmkijkmiddagje met je familie!

What Men Want

In deze funny movie volgen we Ali die continu moet concurreren met haar mannelijke collega’s. tot ze op een dag ineens de gedachten van mannen kan horen. Hellup! Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af, maar het zet ook relaties op het spel.

Vanaf 8 april 2021 te zien op Netflix.

Lees ook: 5x films op Netflix die je moet kijken als je de Holidate leuk vond

Misfit 3: De Finale

In het derde deel van Misfit zien we hoe Julia, Nick en Sterre het schooljaar goed beginnen. Ze hebben een contract bij een platenlabel getekend en mogen optreden bij een grote nationale liveshow. Helaas gebeuren er ook mindere dingen, want door een fusie komt hun eeuwige rivaal Babette bij hun op school… De Misfit moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de TMA’s te winnen.

Vanaf 23 april te zien op Netflix.

Sexify

In deze Netflixserie volgen we het leven van Natalia. Ze is software delevoper en weet daardoor veel van programmeren, maar heel weinig over seks. Samen met haar vriendinnen Monika en Paulina gaat ze op zoek naar informatie over het vrouwelijke orgasme. Ze bouwt een app waardoor ze onderzoek kan doen naar intimiteit. Ze leert meer over zichzelf, maar helpt ook anderen met deze info.

Vanaf 28 april op Netflix.

Lees ook: Met deze codes vind je verborgen films op Netflix

Beeld: Misfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen