vervolg mean girls augustus netflix mean girls reünie

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Het is bijna tijd voor een nieuwe maand, dus dat betekent: tijd voor nieuwe films en series op Netflix! Lees verder als je benieuwd bent welke films en serie in augustus op Netflix verschijnen.

Selling Sunset seizoen 3

In deze serie worden vrouwelijke makelaars gevolgd die huizen en villa’s in Hollywood verkopen. Ze worden niet alleen tijdens hun werk gevolgd, maar ook tijdens hun privéleven en dat zorgt voor flink wat drama. Love it! Seizoen 3 staat vanaf 7 augustus op Netflix. 

Lucifer seizoen 5

Lucifer gaat over de duivel. Hij is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hier opent hij en nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. Spannend! Het vijfde seizoen van Lucifer staat vanaf 21 augustus op Netflix. 

Work It

Deze film is een mix tussen The Kissing BoothTo All The Boys I’ve Loved Before, dus die wil je zeker zien! De movie gaat over Quinn. Ze doet er alles aan om toegelaten te worden tot haar droomuniversiteit en dat zorgt ervoor dat ze allerlei avonturen meemaakt. Nice! De movie Work It staat vanaf 7 augustus op Netflix.

Mean Girls 2

Oh my gosh, deel 2 van onze fave movie komt naar Netflix. In het tweede deel van Mean Girls nemen Jo en Abby het op tegen de populaire meidengroep The Plastics. Hoe zal dit aflopen? Mean Girls 2 is vanaf 5 augustus te zien op Netflix.

A Star is Born

Yay, eindelijk komt de klassieker A Star Is Born naar Netflix! In deze movie staat Jackson, een countryzanger, op de rand van de afgrond als hij de onbekende zangeres Ally ontmoet. De twee krijgen een relatie en als hij Ally in de spotlights zet, verdwijnt hij zelf in haar schaduw. De boy vindt het lastig om hiermee om te gaan… Zet de tissues maar klaar, want je pinkt gegarandeerd een traantje weg bij deze movie. A Star Is Born staat vanaf 20 augustus op Netflix. 

Lees ook:

Beeld: Instagram @meangirls | Bron: Metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen