netflix januari

Deze films en series verschijnen in januari op Netflix

Oh my gosh, het is bijna 2021 en dat betekenent dat er superveel nieuwe films en series op Netflix komen in januari. Pak snel je agenda en plan een movie date met je bestie of lover!

Modern Family 

Netflix luidt het nieuwe jaar supergoed in met het elfde seizoen van Modern Family. Bitterzoet nieuws, want het nieuwe seizoen is ook gelijk het laatste seizoen van de serie. Sad! Modern Family staat vanaf 1 januari online. 

My Best Friend’s Wedding 

Michael en Julianne waren vroeger minnaars, maar tegenwoordig zijn ze vooral besties. Als Michael aankondigt te gaan trouwen met zijn grote liefde, laait het vuur toch weer op bij Julianne. Oeps! My Best Friend’s Wedding is vanaf 1 januari te zien op Netflix

Easy A 

Heb jij deze leuke film al gezien? In Easy A vertelt Olive een leugentje over haar bedprestaties om indruk te maken op haar vriendinnen. Oei! Ze ontdekt al snel dat het verhaal een heel eigen leven begint te leiden op school… Deze funny movie staat vanaf 14 januari online. 

Riverdale 

Yay, het vijfde seizoen van Riverdale staat op 21 januari op Netflix. In dit seizoen zien we hoe Archie en zijn vrienden afscheid nemen van Riverdale High, maar het lijkt erop dat iemand nog een appeltje te schillen heeft met onze jonge helden… spannend! 

https://www.youtube.com/watch?v=3DN4-LZFZtc

Fate: The Winx Saga 

Dit is de serie waarop we allemaal zo lang gewacht hebben. Vanaf 22 januari kunnen we finally de reboot van Winx Club checken. Ben jij er klaar voor?

Beeld: Netflix Katie Yu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen