Disney+ juli

Deze films en series verschijnen in juli op Disney+

Het is weer tijd voor een nieuwe maand, dus dat betekent tijd voor nieuwe films en series op Disney+. Yay! Deze films en series verschijnen in juli op Disney+.

Hamilton 

Deze movie vertelt aan de hand van rapmuziek het verhaal van de Amerikaanse politicus Alexander Hamilton. Hamilton verschijnt op 3 juli op Disney+.

Soy Luna Seizoen 1 

In deze serie komt Luna erachter dat afstand niet uitmaakt, zolang je maar liefde en vriendschap hebt. De girl verhuist met haar ouders naar Buenos Aires en ontmoet mensen die haar dichterbij haar afkomst kunnen brengen. Nice! Het eerste seizoen van Soy Luna verschijnt op 3 juli op Disney+.

Lizzie McGuire Seizoen 1 & 2 

In deze serie volg je Lizzie en haar friends Gordo en Miranda als ze de middelbare school proberen te overleven. Het alter ego van Lizzie geeft je een kijkje in haar hoofd, zodat we erachter komen wat Lizzie écht denkt. Funny! Lizzie McGuire seizoen 1 & 2 verschijnen op 10 juli op Disney+.

Penny on M.A.R.S. Seizoen 1 & 2 

Deze serie gaat over Penny. De girl heeft één grote droom: zangeres worden. Haar moeder is een beroemde zangeres, dus je zou moeten zeggen dat deze droom uit zou kunnen komen. Toch zit er een addertje onder het gras… Wil je weten of het haar gaat lukken? Dan moet je de serie kijken! Seizoen 1 & 2 verschijnen op 24 juli op Disney+.

27 dresses 

De movie 27 dresses gaat over Jane. Jane is een pretty girl die al bij 27 bruiloften bruidsmeisje is geweest. Ze is er helemaal klaar mee, vooral als haar zus laat weten dat ze met de man gaat trouwen van wie Jane houdt. Hoe zal dit aflopen? 27 dresses verschijnt op 31 juli op Disney+.

Lees ook:

Beeld: Instagram @lizziemcguiretv | Bron: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen