Netflix juli- the kissing booth 2 trailer

Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Oeh, la laaa! De maand juli belooft een hete maand te worden, óók op Netflix. Deze films en series kunnen we de aankomende tijd allemaal verwachten.

Catch Me If You Can

De jonge Leonardo Dicaprio – hottie alert – speelt in deze film een oplichter die met zijn praatjes enorm ver komt in het leven. Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot. Dat gaat dus prima, tot de politie een internationale jacht op hem opent. Bekijk deze oldie (but goldie!) vanaf 1 juli op Netflix.  

Insidious: Chapter 3

Houd jij wel van een beetje griezelen? Dan moet je deze film absoluut gaan kijken. De helderziende Elise Rainier besluit een jong meisje te helpen om contact te leggen met de doden. Hoe loopt dit af? Check deze film vanaf 1 juli op Netflix.

The Kissing Booth 2

Yeaaah, finally! De eerste film was zo’n grote hit, dat er wel een vervolg móest komen. Elle en haar beste vriend Lee hebben met elkaar afgesproken dat ze never mogen daten met elkaars familie, maar dat loopt volledig mis als Elle een crush krijgt op Lee’s broer Noah. We verwachten dat we in The Kissing Booth 2 gaan zien hoe de relatie tussen Elle en Noah afloopt, maar verder is nog niets over het verhaal bekend. So exciting, babes! 

The Umbrella Academy

In deze supervette serie volgen we een aantal jongeren met superkrachten. Netflix kondigt met een unieke video aan dat het tweede seizoen vanaf 31 juli te zien zal zijn. Yay, zin in! 

Vis A Vis: El Oasis

Yes, Netflix heeft nog meer leuks in petto op deze datum. Ook de spin-off van Vis A Vis is op 31 juli te bekijken. Deze vervolgserie draait om de oud-gevangenen Macarena en Zulema die vrijgelaten zijn en weer het criminele pad opgaan. Nog heel even geduld, girls. 

Lees ook:

Beeld: Instagram @thekissingboothnetflix | Bron: Superguide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen