films series netflix juni

Deze films en series verschijnen in juni op Netflix

Tijd voor een nieuwe maand, dus tijd voor nieuwe films en series op Netflix. Yay! Lees verder als je benieuwd bent welke films en series in juni op Netflix verschijnen.

Keeping Up With The Kardashians

Eindelijk kunnen we genieten van Keeping Up With The Kardashians en dat gewoon op Netflix! Seizoen 1 t/m 4 komt maar liefst online, dus voorlopig genoeg materiaal om te bingewatchen! De serie staat vanaf 1 juni op Netflix.

Bekijk de trailer hier:

13 Reasons Why

Yay, eindelijk weer een nieuw seizoen van 13 Reasons Why! In het vierde seizoen zullen we zien hoe de studenten die het laatste jaar op Liberty High hebben afgerond zich zullen voorbereiden op hun diploma-uitreiking. Seizoen 3 eindigde met een aantal onbeantwoorde vragen, dus wij zijn heel benieuwd naar seizoen 4! 13 Reasons Why seizoen 4 staat vanaf 5 juni op Netflix.

Bekijk de trailer hier:

Feel The Beat

Deze movie gaat over April. Als ze het niet heeft gemaakt op Broadway, besluit ze om terug te keren naar de stad waar ze vandaan komt. Met tegenzin gaat ze een groep jonge dansers trainen voor een grote wedstrijd. Hoe zal dit aflopen? Feel The Beat staat vanaf 19 juni op Netflix.

Bekijk de trailer:

Bridget Jones’ Baby

Wanneer Bridget weer single is, besluit ze om zich te focussen op haar baan, maar dan ontmoet ze hottie Jack. Opeens is ze ongepland zwanger en heeft ze geen idee wie de vader is… Als je van een romcom houdt, moet je deze movie zeker kijken! De movie staat vanaf 8 juni op Netflix.

Bekijk de trailer hier:

Dating Around

Seizoen 1 van Dating Around staat al op Netflix, maar vanaf 12 juni is ook seizoen 2 te zien! In elke aflevering gaat er een vrijgezel op vijf blind dates met als doel: de perfecte match vinden om mee op tweede date te gaan!

Bekijk de trailer hier:

Lees ook:

Beeld: David Moir / Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen