netflix mei

Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Heb jij alle series en films die er op Netflix staan al gekeken? Don’t worry, er komen deze maand weer superveel nieuwe films en series online. Yes!

F*ck de liefde 

Lisa zit midden in een scheiding met Jack en de girl zit er even helemaal doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim. Oeh lala!  Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy, is getrouwd met Said. Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

Ben jij benieuwd hoe dit afloopt? F*ck de liefde staat vanaf 4 mei online. 

Supergirl

Kara (Supergirl), beter bekend als de Vrouw van Staal, is de nicht van Superman. De girl is getransporteerd naar de aarde om de Omegaheadron te zoeken en terug te brengen. De Omegaheadron is de belangrijke krachtbron voor haar eigen planeet, en moet teruggebracht worden om haar uitstervende stad te redden. Maar de krachtbron is in handen gevallen van de witch Selena. Ze wil de Omegaheadron gaan gebruiken om de absolute macht over de wereld te verkrijgen… Deze serie klinkt superspannend right?! Het nieuwe seizoen is vanaf 6 mei te zien. 

The Upshaws 

In deze funny serie volgen we Bennie, het hoofd van een arbeidersgezin in Indianapolis. Hij is een charmante monteur die probeert om voor zijn vrouw Regina, hun twee dochters, eerstgeboren zoon en zijn tienerzoon uit een andere ‘relatie’ te zorgen. Maar… het gaat allemaal niet zo makkelijk. Al helemaal niet als Bennie te maken krijgt met zijn bittere schoonzus. Awkward!

Wil jij deze serie checken? Hij staat vanaf 12 mei online.

Pitch Perfect

Twee concurrerende a capella zanggroepen, Divisi (allemaal meisjes) en Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het International Championship of Collegiate A Capella (ICCA) te winnen. Divisi krijgt te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, vele van hen zijn afgestudeerd en hun leider Aubrey probeert wanhopig te groep bijeen te houden. Oei! Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën, maar Aubrey wil niet luisteren. Heftig! Deze film is perfect voor een movie night samen met je girlies. Pak je agenda en noteer de datum: 16 mei! 

Girls Trip

Vier besties zijn al jaren niet samen op pad geweest. Hoog tijd dus voor een Girls Trip, right?! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los. Benieuwd hoe dit afloopt? Girls Trip is vanaf 24 mei te zien op Netflix.

Beeld: Universal Studios, Richard Cartwright  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen