Zoek je nog leuke series en films om te kijken? Dan is er goed nieuws voor jou. De nieuwe maand is begonnen, dus dat betekent nieuwe series en films op Videoland! 

Me Before You 

De film Me Before You gaat over William Traynor. Als hij na een verkeersongeluk verlamd raakt, is het zijn wens om een einde aan zijn leven te maken. Louisa Clark wordt aangenomen om hem te verzorgen en de twee krijgen een bijzondere band. Zet de tissues maar klaar! Me Before You staat vanaf 3 mei op Videoland.

F*ck De Liefde 

In F*ck De Liefde zit Lisa midden in een scheiding met haar ex-man, dus haar twee hartsvriendinnen besluiten om haar mee te nemen op een girls trip naar Curaçao. Hier beleven de drie allerlei avonturen. Nice! De film is vanaf 4 mei op Videoland te bekijken.

Angel of Mine 

Angel of Mine gaat over Lizzie. Zeven jaar geleden heeft ze haar dochter moeten afgeven. Als ze het meisje Lola ontmoet, is Lizzie ervan overtuigd dat dit haar dochter is. Ze doet er dan ook alles aan om bij haar in de buurt te komen. Hoe zal dit aflopen? Angel of Mine verschijnt op 6 mei op Videoland.

Callboys seizoen 1 en 2 

De serie Callboys gaat over vier boys die samen een escortbedrijf runnen. Hun doel is om de grootste uit de sector te worden. Zal ze dit lukken? Callboys verschijnt op 9 mei op Videoland.

De Bachelorette

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser op zoek naar haar droomman. Zal het haar lukken om die te vinden? Het programma staat vanaf 20 mei op Videoland.

Gewoon Boef

Gewoon Boef is de docu van rapper Boef. In deze docu geeft hij een kijkje in zijn leven én doet hij een boekje open over zijn moeilijke jeugd. Heavy! De docu is vanaf 8 mei via Videoland te bekijken.

Lees ook:

Beeld: 123RF