the princess switch

Deze films en series verschijnen in november op Netflix

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat we weer een verse lading films en series op Netflix kunnen verwachten. Heerlijk!

Magic Mike XXL

App je besties, want dit willen ze weten! Het vervolg van de film Magic Mike staat vanaf nú op Netflix. Hottie Mike besluit drie jaar na zijn carrière als stripper samen met de andere Kings of Tampa nog één laatste legendarische show te geven. Oeh, la laaaa.

Magic Mike XXL is vanaf 1 november (vandaag dus!) te zien op Netflix.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

In dit mooie verhaal volgen we de speelgoedmaker Jeronicus Jangle die de meest bijzondere uitvindingen ever doet. Als op een dag zijn belangrijkste uitvinding gestolen wordt, gaat hij er met zijn kleindochter alles aan doen om de magie terug te brengen. Het leuke aan deze kerstfilm is dat je ‘m met de hele familie kunt kijken!

Jingle Jangle: A Christmas Journey is vanaf 13 november beschikbaar op Netflix.

Verliefd op Cuba

Tussen alle winterse kerstfilms door maken we je vast blij maken met de zomerse movie Verliefd op Cuba. De gescheiden Loes krijgt telefoon van haar dochter Maartje die op het punt staat te gaan trouwen met haar Cubaanse lover. Loes reist snel af naar Havana om haar dochter tegen te houden, maar wordt dan zelf verleid door de sexy Juan… Exciting!

Verliefd op Cuba check je vanaf 14 november op Netflix.

The Princess Switch: Switched Again

Yay, binnenkort verschijnt eindelijk deel twee van onze favo kerstfilm! In dit deel zal beauty Vanessa Hudgens opnieuw in de huid kruipen van de hertogin Montenaro en Stacy. Ze hebben elkaars hulp hard nodig, want de liefde verloopt niet helemaal soepel. Oops, en dan staat er ineens nóg een lookalike op de stoep: party girl Fiona. Hoe loopt dit af?

The Princess Switch
The Princess Switch, Netflix

Je kunt The Princess Switch: Switched Again vanaf 19 november bekijken op Netflix.

Shawn Mendes: In Wonder

We sluiten de maand november af met een supertoffe documentaire waarin de knappe zanger Shawn Mendes wordt gevolgd. Shawn geeft een uniek kijkje in zijn leven, van peuter tot superster. Hoe gaaf?!  

De docu Shawn Mendes: In Wonder is vanaf 23 november te zien op Netflix.

Yes girls, veel movies om ons op te verheugen deze keer! Op welke film kun jij echt niet wachten? Let us know.

Lees ook:

Beeld: Instagram @sanfordjamal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen