netflix oktober

Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Het is oktober, dus dat betekent: tijd voor nieuwe films en series op Netflix! Lees snel verder als je benieuwd bent welke leuke films en series in oktober online verschijnen.

Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix:

Emily in Paris

De makers van Beverly Hills 90210 en Sex and the City hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe, romantische dramaserie. In Emily in Paris krijgt de doodgewone Emily Cooper de kans van haar leven; ze mag werken in de stad van de liefde, Parijs. Eenmaal aangekomen blijkt de baan niet helemaal zoals gedacht, maar Emily geeft niet zomaar op!

Je ziet de serie vanaf 2 oktober bij Netflix.

The Haunting of Bly Manor

Oktober betekent Halloween! Netflix brengt na twee jaar eindelijk het vervolg op The Haunting of Hill House uit. Sadly gaan we Michiel Huisman dit keer niet zien, maar we krijgen er YOU-gezicht Victoria Pedretti voor terug. Zij speelt in The Haunting of Bly Manor een jonge vrouw die denkt dat haar twee oppaskinderen geesten zijn. En daar zou ze zomaar eens gelijk in kunnen hebben. Brrr scary!

The Haunting of Bly Manor verschijnt op 9 oktober op Netflix.

Rebecca

In de spannende remake Rebecca wordt een jongedame smoorverliefd op de steenrijke, charmante Maxim de Winter. Het stel trouwt halsoverkop, maar als het duo intrekt op het landgoed van De Winter blijkt hij een jonge weduwnaar te zijn. Hoewel zijn eerste vrouw Beccie overleden is, ademt het huis haar aanwezigheid en wordt de jonge bruid constant aan haar herinnerd. Ze moet en zal weten in wiens voetsporen ze is getreden. Ieh!

Rebecca zie je vanaf 21 oktober op Netflix.

Nanny McPhee

Ken jij Nanny McPhee nog? McPhee is een magische vrouw met een grote wrat op haar neus, die werkt als kinderjuffrouw. Ze doet er alles aan om de kinderen weer in het gareel te krijgen.

Vanaf 23 oktober staat Nanny McPhee op Netflix.

Bridesmaids

Van een doodnormale ontmoeting in een boekhandel naar een leuke trouwerij in Bridesmaids! Als Lillian gaat trouwen, vraagt ze haar bestie Annie of zij haar bruidsmeisje wil zijn. Ofcourse kan ze dat niet weigeren, maar als Annie erachter komt wat een bruidsmeisje echt moet doen, is ze minder blij. Tijdens een bijzondere reis naar Las Vegas ontstaat een situatie die niemand snel zal vergeten.

Bridesmaids is vanaf 23 oktober te zien op Netflix.

Lees ook:

Beeld: Bridesmaids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen