juni films bioscoop date Valentijnsdag bios films movie movies dingen doen met je vriendje

Deze films kun je vanaf 1 juni in de bioscoop bekijken

Yay, vanaf 1 juni kunnen we eindelijk weer films kijken in de bioscoop! Er draaien een aantal nieuwe films én een paar oude movies die je kunt kijken als je die de eerste keer gemist hebt. Have fun!  

I See You

Als een 12-jarige jongen vermist wordt, vertoont de zaak veel gelijkenissen met een verdwijning van een aantal jaar daarvoor. Rechercheur Harper wordt op de zaak gezet, maar ondertussen spelen er ook allerlei dingen bij hem thuis. Als zijn zoon ook nog in gevaar komt, dreigen de geheimen van de familie Harper onthuld te worden. Hoe zal dit aflopen? De movie I See You draait vanaf 1 juni in de bioscoop.

Bekijk de trailer hier:

Line of Duty

Line of Duty gaat over politieagent Frank Penny. Als de 11-jarige dochter van zijn politiechef wordt ontvoerd, zet hij alles op alles om haar te vinden. Hierbij krijgt hij hulp van journaliste Ava Brooks. Zal het hem lukken om de dochter van zijn politiechef terug te vinden? De movie is vanaf 18 juni in de bioscoop te zien.

Bekijk de trailer van Line of Duty hier:

I Still Believe

Yay, een film met hottie KJ Apa! De movie I Still Believe gaat over studenten Jeremy en Melissa die smoorverliefd op elkaar worden. Als Jeremy als popster doorbreekt, lijkt het of er niks meer fout kan gaan tussen de twee, maar dan wordt er kanker bij Melissa ontdekt… I Still Believe draait vanaf 25 juni in de bioscoop.

Bekijk de trailer hier:

Onze Jongens in Miami

Als Jorrit weer single is, vliegt hij samen met Bas naar Miami om daar een stripclub te openen. Ook Thijs komt naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Eenmaal aangekomen blijkt dat ze een enorme bouwval hebben gekocht én dat ze te maken hebben met veel concurrentie. Zal dit goed aflopen?

Bekijk de trailer hier:

A Star Is Born

Iedereen kent de movie A Star Is Born met Lady Gaga wel, right? Countryzanger Jackson staat op de rand van de afgrond als hij Ally leert kennen. Als de twee een liefdesrelatie beginnen, introduceert hij Ally aan het leven in de spotlights. Als zijn eigen carrière onder die van Ally begint te lijden, vindt Jackson het lastig om hiermee om te gaan. Zal hij zijn weg kunnen vinden? De film heeft al een lange tijd in de bioscoop gedraaid, maar vanwege het grote succes is hij terug! Heb je nog niet de kans gekregen om de movie in de bios te zien? Grijp dan nu je kans! Tip van ons: neem tissues mee, hihi.

Bekijk de trailer hier:

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen