Ben jij ook helemaal verslaafd aan films en bezoekjes aan de bios? We worden altijd overspoeld met de leukste films, maar welke mogen jij en je BFF’s nu echt niet missen? Lees snel verder welke upcoming movies jullie zeker moeten zien!

Meisje met de 9 pruiken
Deze film draait sinds afgelopen donderdag in de bioscoop en is een absolute must-see. Het Meisje Met De 9 Pruiken is een verfilming van het boek Meisje Met 9 Pruiken van Sophie van der Stap. Het is een ontroerend verhaal over een girl die op jonge leeftijd vecht tegen een dodelijke vorm van kanker. Wanneer ze kaal wordt door haar chemotherapie, besluit ze er het beste van te maken. Ze schaft negen pruiken aan; elk geeft haar een ander gevoel en andere persoonlijkheid. Door middel van haar pruiken en doorzettingsvermogen probeert ze haar ziekte te overwinnen. Een indrukwekkende tranentrekker. Wedden dat je het niet droog houdt?

Smoorverliefd
Op 12 september rennen we massaal naar de bioscoop voor de volgende Nederlandse romcom! Smoorverliefd gaat over het liefdesleven van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er samen onder een Haags dak een spetterend feestje van. Maak jij er dus een gezellige meidenavond van en geniet met je BFF’s van deze coole film.

About time
De jonge advocaat Tim Lake krijgt van zijn vader te horen dat de mannen in zijn familie over een wel heel bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de prachtige, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) merkt hij dat zijn gave zowel voordelen als nadelen heeft. Dat wordt lachen! Vanaf 10 oktober in de bios.

Battle of the Year: The Dream Team
De nieuwste dansfilm (met Chris Brown!), waarin hiphopmagnaat Dante er voor wil zorgen dat Amerika voor het eerst in 15 jaar weer de internationale danswedstrijd Battle of the Year wint. Samen met zijn jeugdvriend Blake, een voormalige basketbalcoach, gaan ze op zoek naar de beste dansers van Amerika. Ze halen alles uit de kast om een team te maken dat de Battle of the Year kan winnen. Vanaf 17 oktober kun je deze getalenteerde dansers bewonderen in de bioscoop.

The Hunger Games: Catching Fire
Let op Hunger Games-fans! Na superlang gewacht te hebben, is het bijna zover. Het vervolg op de kaskraker The Hunger Games belooft ook een geweldig succes te worden. Na het overwinnen van de 74e Hunger Games met Peeta, is Katniss Everdeen weer veilig naar huis teruggekeerd. Maar al snel moeten de twee hun families weer achterlaten voor een overwinningstournee door de districten. Inmiddels is president Snow de 75e Hunger Games, een jubileumjaar, aan het voorbereiden. Om dit te vieren beslist Snow dat de tributen zullen worden gekozen uit de voorgaande winnaars. Omdat Katniss de enige vrouwelijke winnaar is van District 12, moet ze opnieuw de arena in… Catching Fire draait vanaf 20 november in de Nederlandse bioscoop! Spannend!

Frozen
Disney-films, we krijgen er geen genoeg van! Op 11 december komt Disneys nieuwste animatiefilm Frozen uit. Bergbeklimmer Kristoff en het jonge meisje Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Samen zijn ze op zoek naar Anna’s zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin. Zij kan de eeuwigdurende winter beëindigen die over hun koninkrijk gevallen is. Tijdens hun tocht ontmoeten ze de hilarische sneeuwman Olaf en mystieke trollen. Samen zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden. Een echte must-see voor Disney-liefhebbers!