temptation island singles Karina daryl Marco temptation island Monica Geuze Kaj Gorgels Temptation Island temptation island koppel Temptation Island: Love or Leave Sonny Temptation Tempa overleven

Deze singles uit Temptation Island zijn ook samen

Oeh la la! Hoewel tussen grote Mike en Denise niks serieus is ontstaan op Temptation Island, heeft single Mike wel iemand anders aan de haak geslagen. Dit laat hij vol trots aan zijn volgers weten.

Singles Temptation Island

Eerder lieten Temptation Island-singles kleine Mike en Evie weten dat ze een stelletje zijn. Nu deelt ook grote Mike zijn geluk met zijn volgers. Zo heeft hij het heel gezellig met cutie Lisa. ‘Met trots maak ik dan EIN-DE-LIJK bekend dat ook ik liefde heb gevonden na het mooie avontuur in Italië. Lisa en ik zijn ondertussen alweer een paar maandjes samen. We waren altijd al dikke maatjes, maar nu hebben we ook nog liefde gevonden bij elkaar! Schat, sorry dat ik je nog niet mocht exposen, maar dat gaan we allemaal inhalen’, schrijft hij verliefd onder zijn post. We love it! Wat vind jij van het stel?

Lees ook:Is Marco na Temptation Island toch vreemdgegaan?

Beeld: Videoland / Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen