disney+ juni

Deze titels verschijnen in juni op Disney+

Kun jij ook wel wat nieuw kijkvoer gebruiken omdat je al je fave films en series al gekeken hebt? Disney+ gooit een aantal leuke pareltjes online in de maand juni. Check it out!

Artemis Fowl

Yay! De film Artemis Fowl zou eerst in de bioscopen draaien, maar omdat deze gesloten waren door het coronavirus, wordt de film op Disney+ gezet. In de trailer van de film zie je dat de vader van de twaalfjarige Artemis Fowl op pad gaat voor een spannende missie. De boy wil ook mee met de missie, maar zijn vader besluit om alleen te gaan. Hij volgt het nieuws op televisie en ziet ineens dat zijn vader wordt gezocht voor de grootste beroving allertijden. Artemis krijgt onverwacht een telefoontje van een groep elfen, dat ze zijn vader hebben ontvoerd…

De film is vanaf 12 juni te zien op Disney+.

Taylor Swift – City of lover Concert

Helaas kunnen we nog even niet naar real life concerten, maar gelukkig kunnen we wel een hoop concerten online bekijken. Disney+ deelt het concert van Taylor Swift in Parijs en die kun je nog tot 16 juni bekijken. Taylor zingt haar acht grootste hits and we love it! Check hieronder een mini voorproefje van het intieme concert.

Toy Story of Terror en Toy Story That Time Forgot

Op 19 juni komen er twee korte films van Toy Story online. Ze duren allebei ongeveer 20 minuten en zijn dus perfect om even tussendoor te kijken.

Verder komen er een hoop natuurseries van National Geographic online en geeft Disney je een kijkje achter de schermen in Into The Unknown. Je ziet in deze zesdelige serie hoe een animatiefilm gemaakt wordt, cool!

Heb je geen Disney+ account? Bekijk dan hier de nieuwe films en series die Netflix in juni toevoegt.

Lees ook:

Beeld: Disney / Bron: Disney+ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij Disney+?

Gerelateerde artikelen