paasdonuts

Deze yummy paasdonuts moet je proeven!

Ben jij dol op de donuts van Dunkin’ Donuts? Lucky you, want er zijn heel veel nieuwe yummy smaken! Wat dacht je van de chicky donut of de spring bunny? Check hier onze paasdonuts faves.

Unicorn ring

Als unicorn fan moet je deze donut geproefd hebben. De zoete, vrolijke ring is overgoten met vanille glazuur en versierd met unicorn sprinkles en glitters. Lekker!

Banana bee

Bijen zijn misschien niet je fave dieren, maar deze donut is toch te schattig? Deze heerlijke lente donut is overgoten met bananen glazuur en een chocolade drizzle. Klinkt goed, toch?

Spring Bunny

Oh my gosh, dit konijntje is echt te cute om op te eten. Hij is overgoten met vanille glazuur en heeft een staartje en oortjes van botercrème.

Chicky

Maak eerst een leuke Insta pic voor je een hapje neemt, want deze donut levert je sowieso likes op! Dit kuikentje is gevuld met chocolade en overgoten met vanilleglazuur. Wij rennen alvast naar de winkel…

Spring donut

De lente is begonnen! Vier het met deze Spring Donut overgoten met chocoladeglazuur en chocolade sprinkles. Bovenop vind je drie heerlijke eitjes.

Strawberry

Dit roze hart maakt je liefde voor donuts nog groter. Een heerlijke zoete aardbei, gevuld met een aardbeien crème vulling en overgoten met aardbeienglazuur en witte sprinkles. Kwijl!

Benieuwd naar de andere smaken? Ga snel een keer naar Dunkin’ Donuts.

Beeld: 123RF, Dunkin’ Donuts

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij dol op donuts?

Gerelateerde artikelen