High School Musical fans opgelet! Disney heeft onthuld dat er een nieuwe High School serie komt, met maar liefst tien afleveringen, YAY! Inmiddels tien jaar geleden *say what* kwam de laatste film uit. Wow, time flies..

High School Musical GIF - Find & Share on GIPHY

High School Music: The Musical
De serie zal te zien zijn op de nieuwe Disney streaming service, wat onderdeel is van Netflix. Wij kunnen niet wachten tot het online staat.
Disney vertelt dat de serie, die wordt gefilmd als een documentaire, zich weer afspeelt op de East High School.
OMG, elke aflevering bevat een nieuwe en originele versie van een nummer uit de High School Musical. Dat wordt lekker meezingen *We’re soarin’, flyinggg*

Zac Efron Hsm 10 GIF by Disney - Find & Share on GIPHY

De personages
Helaas is er nog niet bekend welke acteurs de personages gaan spelen. Disney verklapt een aantal andere dingen #spoileralert!
Een paar rollen zijn al bekend. De hoofdrolspelers van de serie zijn ex-lovers Ricky en Nini. Ricky is een typische class clown en Nini leeft al haar hele leven een beetje op de achtergrond. Gina is de prinses van de school en lijkt ons een beetje een Sharpay 2.0. Verder zijn er onder andere een choreograaf: Vikram, de beste vriend van Ricky: Big Red en de new girl Ashlyn.

Lees ook: