emily in paris tweede seizoen snappen cutie

Dit is alles wat je moet weten over het tweede seizoen van Emily in Paris

Emily in Paris: we loved it! We volgden het avontuur van de girl in Parijs op de voet en kunnen dan ook niet wachten tot haar avontuur verdergaat… Om je alvast voor te bereiden op het tweede seizoen van Emily in Paris, vertellen wij je alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen. Yay!

Tweede seizoen Emily in Paris

Stiekem waren we allemaal een beetje jaloers op Emily in de serie. Een marketingbaantje in Parijs? Yes, we want that too! Toch verliep niet alles zoals ze wilde en dat leverde soms veel drama en lachwekkende situaties op. De serie was een groot succes en we waren door het dolle heen toen we hoorden dat er een tweede seizoen van Emily in Paris kwam. In het nieuwe seizoen zal de girl meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. ‘Ze zal een echte inwoner van de stad zijn en leeft nu echt in Parijs. De grote cultuurshock is een stuk minder’, vertelt de maker.

Verleden

In het tweede seizoen komen we meer te weten over haar verleden. ‘Ik kijk er erg naar uit om dieper in de achtergrondverhalen te duiken en meer tijd te besteden aan het mengen van de twee groepen mensen die ze ontmoet’, gaat de maker verder. Vanwege het coronavirus is het nog onduidelijk wanneer ze precies starten met de opnames, maar ze hopen deze lente van start te kunnen gaan. Let’s pray!

Beeld: Stephanie Branchu, Netflix / Bron: fem-fem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen