tiktok liedjes single gelukkiger kleur lekker in je vel happy positief quiz via welk apparaat muziek

Dit is dé playlist vol met liedjes van TikTok – deel 2

‘Day to night to morning. Keep with me in the moment.’ Jij begint waarschijnlijk al spontaan te dansen als je dit zinnetje hoort. Maar die liedjes duren natuurlijk in het echt veel langer dan 15, 30 of 60 seconden. Benieuwd hoe jouw fave liedjes van TikTok klinken in zijn geheel? Check it out!

#1. Toosie Slide – Drake

Drake is een populaire boy als het gaat om de TikTok liedjes! De boy heeft een enorme trend gestart met zijn dansmoves uit het liedje. Leuk!

#2. Bored In The House – Tyga

Op deze song is het de bedoeling dat je verschillende ‘gekke’ dingen doet terwijl je zingt ‘bored in the house’. Er komen echt funny creaties uit. Zoek de song maar eens op TikTok op.

#3. Roses (Imanbek Remix) – SAINt JHN

Deze song heeft een heerlijke beat, we love it!

#4. Moral of the Story – Ashe

Deze song wordt meestal gebruikt bij filmpjes over sad situations zoals break-ups en andere vervelende dingen. Het is hoe dan ook een mooi liedje.

#5. Crystal Dolphin – Engelwood

‘Ora Dolphin, Dolphan, Dolphon. Do do, do do, do do.’ Deze song komt al uit 2017, maar is een enorme hit op TikTok geworden.

#6. Sunday Best – Surfaces

‘Feelin’ good, like I should!’ Wij beginnen meteen te dansen op de muziek wanneer we de eerste tunes van dit liedje horen. Wij snappen wel waarom hij zo populair is!

#7. Level Up – Ciara

Deze song uit 2018 wordt gebruikt voor onder andere de wc-papier vs. huisdier challenge, maar ook fitgirls en boys hebben er zo hun moves op.

#8. Roxanne – Arizona Zervas

Roxanne wordt door veel bekende TikTokkers gebruikt and we get why. Het liedje blijft de rest van de dag in je hoofd hangen: ‘Roxanne, Roxaaaanne.’

#9. God is A Dancer – Tiësto en Mabel

‘Let’s take it step by step,’ zingt Mabel en dat is dan ook wat er bij de meeste filmpjes op dit nummer gebeurt.

Volg jij ons al op TikTok @girlznl?

Heb jij deel 1 met de ultieme TikTok liedjes al gelezen?

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij TikTok?

Gerelateerde artikelen