coca-cola mcdonald's

Dít is waarom Coca-Cola bij McDonald’s altijd lekkerder smaakt

Hoe kan het toch dat Coca-Cola van de McDonald’s altijd zoveel lekkerder smaakt dan ergens anders? Je leest hier het verlossende antwoord.

Coca-Cola van McDonald’s

Nope, het heeft dus niets te maken met andere ingrediënten of een kilo meer suiker. ‘Er zijn veel redenen waarom Coca-Cola zo goed smaakt bij McDonald’s. We volgen de richtlijnen van Coca-Cola om ervoor te zorgen dat de frisdrank hetzelfde smaakt als dat je het uit een flesje zou drinken’, aldus de fastfoodketen zelf.

The big secret waardoor Coca-Cola zo bizar lekker smaakt bij McDonald’s is het rietje. Aha! Ze gebruiken een speciaal rietje dat een tikkie groter is dan een normaal rietje, waardoor de cola al jouw smaakpapillen bereikt. Daarnaast wordt de cola bij McDonald’s al gekoeld voordat het in de frisdrankautomaat terecht komt, waar het vervolgens gekoeld blijft worden. Dit zorgt voor de perfecte temperatuur.

via GIPHY

Yummy, wij beginnen alweer behoorlijk zin te krijgen in een lekkere Coca-Cola van de Maccie! Joh, dan bestellen we er toch gelijk een menu bij?

Lees ook:

Beeld: Instagram @mcdonaldsnl / Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Cecil
    Cecil
    Reactie: Thank ..... You
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen