liefste sterrenbeelden

Dit zijn de 4 liefste sterrenbeelden

Eerder schreven we al dat je sterrenbeeld iets vertelt over wat voor zoener jij bent, maar wist je dat je sterrenbeeld ook iets vertelt over hoe lief je bent? Check hier de vier liefste sterrenbeelden!

Waterman – liefste sterrenbeelden

Als je sterrenbeeld waterman is, heb je gewoon geen tijd om te roddelen of gemeen te zijn. You’ve got better things to do! Toch laat jij niet over je heen lopen. Is iemand gemeen tegen jou? Grote kans dat je diegene een tijdje zult negeren. 

Vissen

Vissen hebben een hekel aan ruzie, roddelen en vechten. Jij weet vaak het goede op het goede moment te zeggen, waardoor je iemand op zijn of haar gemak kan laten voelen. Daarbij ben je ook nog eens zorgzaam en behulpzaam. Best friend ever! 

Stier – liefste sterrenbeelden 

Als je sterrenbeeld stier is, ben je warm, lief, goedaardig en geduldig. Niet zo gek dus dat jij in het rijtje van de liefste sterrenbeelden staat, hihi. Een andere lieve eigenschap van jou is dat je zelf gevoelig bent voor kritiek, waardoor je anderen ook in hun waarde laat. Precies hoe het hoort, Stier!  

Weegschaal    

Is jouw sterrenbeeld weegschaal? Dan vind jij gelijkheid, harmonie en rechtvaardigheid heel belangrijk. Alhoewel je er zelf weleens de dupe van bent geworden, blijven dit alsnog drie dingen die jij koestert in het leven. Je houdt ervan om complimentjes te geven en bent liever zelf ongelukkig dan dat iemand van wie je houdt ongelukkig is. How sweet?!

Wat is jouw sterrenbeeld?

Lees ook:

Beeld: Unsplash | Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • floris
    floris
    Reactie: Dit was een leuk artikel om te lezen. Ik ben het eens met deze artikel, want mijn partner heeft als sterrenbeeld stier. Hij is heel lief en vriendelijk tegen iedereen en inderdaad gevoelig tegen kritiek. Zo interessant dat zijn karakter overeenkomt met zijn sterrenbeeld. Waarom zijn leeuwen niet aan het lijstje toegevoegd? Ik heb sterrenbeeld leeuw en ik ben ook heel vriendelijk.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen