HSM de serie High School Musical tweede seizoen

Dít zijn de acteurs van de Disney serie High School Musical

 

Eind december komt de serie High School Musical van Disney uit! Helaas speelt de cast van de movies niet in de serie, but don’t be sad. Dít zijn de acteurs van de Disney serie High School Musical!

The stars

De nieuwe Troy Bolton wordt gespeeld door Joshua Bassett, maar in de serie zijn er andere rollen dan in de film. Joshua speelt in de serie Ricky. Zijn female co-star wordt gespeeld door Olivia Rodrigo en zij speelt Nini.

In de serie zijn Nini en Ricky een couple, maar Nini besluit om het uit te maken. Hij bedenkt een oplossing: meedoen aan High School Musical en hopen dat Nini meedoet, zodat ze beiden hoofdrolspelers zijn. Lukt het Ricky om de girls hart opnieuw te veroveren?

Verder bestaat de cast uit: Matt Cornett die de rol van E.J. op zich neemt en Sofia Wylie die de rol van Gina zal spelen: een mean girl á la Sharpay. Zij is shook als ze hoort dat ze niet in de lead van de musical zit. Ouch!

Ook Dara Renee speelt in de film als Kourtney en Julia Lester als Ashlyn. Larry Saperstein speelt Big Red (vanwege zijn haar, duh) en Frankie A. Rodriguez speelt Carlos.

E.J. is de nieuwe love interest van Nini en hij geeft niet op totdat hij iets heeft wat hij wil. Hij heeft geen lack of confidence, maar hij heeft stiekem angstaanvallen als dingen niet gaan zoals hij dat wil.

Kourtney is Nini’s bestie en ze houdt van make-up en feminisme. Ze zit in het ontwerpteam van de kleding voor de musical. Cool!

Ashlyn is het nichtje van E.J. en ze is een songwriter. Wow! In de serie probeert ze haar plekje op school te vinden.

Big Red is de BFF van Ricky en een skater. Hij vindt het jammer als Nini en Ricky uit elkaar gaan, maar hij heeft zelf stiekem wel een oogje op Nini. Oeh… Big Red helpt verder backstage met de musical.

Carlos is een choreograaf voor de musical en hij is verslaafd aan Starbucks. Verder is hij besties met de drama docent. Awesome!

More stars?

Wat kan er niet ontbreken op een high school? Juist ja, docenten! Kate Reinders speelt daarom Miss Jenn en Mr. Mazzara wordt gespeeld door Mark St. Cyr.

Miss Jenn is de nieuwe dramadocent en ze gelooft in de kracht van de musical. De docent is vanuit Utah teruggegaan naar New York, but why?

Mr. Mazzara is docent techniek en hij en Miss Jenn kunnen het niet bepaald goed met elkaar vinden. Oh oh… Wij kunnen niet wachten om de serie te bingewatchen!

Met wie ga jij bingewatchen?

Beeld: Disney

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YAY!

Gerelateerde artikelen