Love Island

Dit zijn de nieuwe singles van Love Island

Vanaf 24 mei komt Love Island weer op Videoland en wij zijn superbenieuwd wat de singles voor ons in petto hebben. Weet jij al wie ze zijn?

De singles van Love Island

Yasmin

Yasmin is 26 jaar en werkt als weddingplanner in Nederland en op Ibiza. De girl draagt veel ringen, maar hoopt na Love Island ook een weddingring te dragen. Cute! De girl heeft Braziliaanse roots en weet precies hoe ze mannen moet verleiden. Dat belooft veel!

Yasmin

Morris

Deze hottie heet Morris en is 26 jaar oud. De boy werkt in een bar en heeft daar al veel girls versierd. Écht verliefd is Morris al lang niet meer geweest, maar hij hoopt zijn ware op Love Island te vinden.

Morris

Nina

De 23-jarige Nina is een échte powervrouw en heeft een aantal missverkiezingen in the pocket. De girl heeft hard gewerkt voor haar prijzen en is nu klaar voor real love. Wij zijn benieuwd!

Nina

Job

Deze cutie is 23 jaar en model. Job is een echte praatjesmaker en is erg sociaal. Een mooie, intelligente blondine laat Jobs hartje sneller kloppen. Zal hij haar dit seizoen vinden?

Job

Rowenna

Rowenna is 21 jaar en werkt als dansdocent. Met haar moves weet ze alle boys op een feestje te verleiden. Helaas heeft de girl haar prins op het witte paard nog niet gevonden.

Rowenna

Jim

Deze gezellige krullenbol heet Jim en is 24 jaar oud. Als de boy verliefd is, doet hij alles voor ‘zijn vrouwtje’. Jim vindt ambitie erg belangrijk; in Love Island gaat hij opzoek naar een girl die weet wat ze wil in het leven.

Jim

Minn

Minn is 24 jaar en heeft Thais bloed. De girl houdt van feestjes, maar is wel op zoek naar een serieuze boy die houdt van gezelligheid. We can’t wait!

Minn

Ali

Deze hottie heet Ali en is een charmante, mysterieuze cocktailshaker. De boy is op zoek naar een loyale en lieve vrouw en knapt af wanneer een girl bitchy of jaloers is.

Ali

Rosa

Deze babe heet Rosa en is een echte fashionista. De girl hoopt ooit hoofdredacteur van een modemagazine te worden. Wat leuk! Rosa zoekt een boy die fashion ook belangrijk vindt.

Rosa

Joey

Deze 25-jarige hottie is student en personal trainer. Joey is een familiemens en wil iemand waarin hij de toekomstige moeder van zijn kinderen ziet. How cute!

Joey

Beeld: RTL

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen