Screen Shot 2020 08 25 At 12.13.22- kandidaten wie is de mol nieuwe kandidaten wie is de mol

Dit zijn de speculaties over de kandidaten van Wie Is De Mol

Wij zijn allemaal super happy dat we dit jaar een extra seizoen van Wie Is De Mol krijgen, maar de kandidaten blijven wel geheim tot de eerste aflevering… Wie zouden het zijn?!

Kandidaten Wie Is De Mol

Hoewel de kandidaten tot nu toe een geheim blijven, zijn er wel molloten die speculeren over de cast van het nieuwe seizoen. Voor het speciale jubileumseizoen keren oude kandidaten en mollen terug om het spel een tweede kans te geven. 

Aanwijzingen

De makers van Wie Is De Mol hebben een aantal clues voor de speurneuzen achtergelaten waarmee ze de deelnemers kunnen achterhalen. Uit korte interviews was informatie te halen waardoor molloot Felix concludeerde dat de deelnemers: Horace Cohen, Nikkie de Jager, Ron Boszhard, Tina de Bruijn, Peggy Vrijens, Patrick Martens, Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Jeroen Kijk in de Vegte en Ellie Lust zouden zijn. Wij wachten het geduldig af!  

We kunnen de wekelijkse afleveringen vanaf 5 september zien op AVROTROS op NPO 1. Check hier alvast de aanwijzingen die Felix heeft gevonden om jouw eigen speculaties te maken… 

Lees ook:

Beeld: Instagram @felixwidm, AVROTROS / Bron: Rtlnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rolex 126600
    Rolex 126600
    Reactie: Love drusy! Can't wait to wear with the matching earrings also. Color is lovely.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen