Je hebt het vast al gehoord, de lieve oma van de broertjes Roelvink is overleden. Ondanks al het verdriet wil Donny toch graag een oproepje doen aan zijn trouwe volgers. #cute

Oma Dien
Don heeft op Instagram de 300.000 followers bereikt, wow! En daar wil hij graag iedereen voor bedanken: ‘Lieve allemaal, via deze weg wil ik jullie namens mij en mijn familie met heel ons hart, jullie bedanken voor jullie lieve lieve berichtjes die jullie gisteren en vandaag naar ons hebben gestuurd.’ De boy heeft het superzwaar met het verlies van oma Dien. ‘Ik heb het heel erg moeilijk, het is echt de vreeslijkste dag die ik in mijn leven heb meegemaakt.’ So sad..

300K
Ondanks het grote verdriet wil de boy ook een winactie vermelden. Hij heeft namelijk 300.000 volgers en wil door deze winactie laten zien hoe blij hij daarmee is. Wat je kan winnen? Een hele dag samen met Donny zijn! OMG, wie wil dat nou niet? Wat jullie gaan doen houdt Don nog even geheim, maar het wordt vast awesome! Het enige wat je moet doen is reageren onder zijn post met wie je deze winactie zou willen winnen!

Wij willen Donny, en de rest van de familie, heel veel steun toewensen in deze zware periode.

https://www.instagram.com/p/BqIKwRLlDgK/?utm_source=ig_embed

Beeld: Instagram @Donnyroelvink

Lees ook: