welke naam dua lipa james corden parody dua lipa concert dua lipa album dua lipa

Dua Lipa geeft een superspeciaal concert en jij kunt hierbij zijn

Wij hebben supergoed nieuws voor alle Dua Lipa-fans. Je kunt nu kaartjes kopen voor haar online concert Studio 2054! Met wie ga jij het concert kijken?

Livestreamconcert Dua Lipa 

Dua Lipa omschrijft haar aankomende concert eerder als live movie dan een liveshow. Oeh, wat zal dit betekenen? Tijdens het optreden neemt de zangeres het publiek mee langs de hoogtepunten van de wereldwijde clubcultuur, waarbij ze nummers zingt van haar debuutalbum én haar tweede plaat Future Nostalgia, die eerder dit jaar verscheen. 

Studio 2054 

Studio 2054 verwijst naar de wereldberoemde discoclub Studio 54, die in de jaren ’70 in New York stond. Haar album Future Nostalgia heeft ook disco vibes en leverde hits op als Don’t Start Now, Physical en Break My Heart. Het concert is op 27 november, dus schrijft het in je agenda en scoor snel een kaartje via haar website. Sadly is Dua Lipa’s liveconcert in de Amsterdamse Ziggo Dome voorlopig nog uitgesteld. Deze staat nu op de planning voor 5 oktober 2021, maar we vinden Studio 2054 een superleuk initiatief.

Kun jij ook niet wachten tot het concert van Dua Lipa? Scoor dan haar laatste album Future Nostalgia bij bol.com!

Lees ook:

Bron: Cosmogirl Beeld: Instagram @dualipa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen