Ed Sheeran

Sad but understandable: Ed Sheeran neemt een lange break

Na meer dan 250 shows tijdens zijn Divide tour, vindt Ed Sheeran het wel even genoeg geweest. Tijdens zijn laatste show in zijn woonplaats Ipswich heeft hij laten weten dat hij een break van anderhalf jaar neemt.

Gezin

De 28-jarige zanger heeft een goede reden voor zijn break: hij wil meer tijd doorbrengen met zijn wifey Cherry Seaborn. De twee willen zelfs aan een gezinnetje beginnen. Cute! Vorig jaar december is het stel getrouwd, maar omdat Ed twee jaar lang op tournee is geweest en shows heeft gegeven over de hele wereld, heeft hij niet zo veel tijd gehad voor Cherry.

Bittersweet

Toch was het wel even een dingetje voor Ed. ‘Dit is een bitterzoet moment voor mij en veel mensen backstage’, zei hij tegen zijn publiek tijdens zijn laatste show. ‘We zijn twee jaar lang op tournee geweest en dat komt nu tot een einde. Het voelt alsof je het uitmaakt met je geliefde met wie je al een tijd samen bent. Dit is het laatste concert dat ik geef voor de komende achttien maanden.’ Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de kleine redheads van Ed en Sherry, hihi.

Beeld: Instagram

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen