ed sheeran tatoeages Ed Sheeran pop-up store nieuw liedje nieuw album ed sheeran rijkste Britse ster ed sheeran break Ed Sheeran is vader geworden van dochtertje

Ed Sheeran is vader geworden van dochtertje

Babynieuws: Ed Sheeran is vader geworden van zijn dochtertje Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. In een Instagrambericht schrijft hij: ‘We zijn helemaal verliefd op haar. Zowel moeder als dochter maken het goed en we zitten op een roze wolk.’ Te cute!

Ed Sheeran dochtertje

Ed Sheeran heeft de zwangerschap van zijn lieve vrouw Cherry Seaborn heel lang geheim gehouden. Halverwege augustus merkten Britse media dat Cherry zwanger was, maar ze wisten niet precies wanneer de baby zou komen. Vandaag plaatste hij een schattige foto van een paar babysokjes op zijn Instagram. Ed Sheeran is vader geworden van een dochtertje. Hij schrijft: ‘Hallo! Even een kort berichtje van mijn kant, omdat ik iets persoonlijks met jullie wil delen. Vorige week is Cherry, met de hulp van een geweldig team van verloskundigen, bevallen van onze mooie en gezonde dochter Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. We zijn helemaal verliefd op haar.’ Hij hoopt dat hun privacy de komende tijd gerespecteerd wordt. Wij zijn superblij voor de kersverse ouders en wensen hen veel geluk!

Lees ook:

Beeld: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen