Laura! Zij won vrijdagavond de finale van The Voice Kids II. Ze tweette: ‘FREAKING OUT! Zo bedankt iedereen!! Gewoon winnares van THE Voice Kids!’

De finale
Uit de 20.000 kandidaten waar The Voice Kids II mee begon, stond Laura samen Jurre, Irene, Silvana, Jesse en Joep in de finale. Ze versloeg iedereen en kreeg de meerderheid van de stemmen. Haar coach Marco is supertrots op haar!

Prijs
Laura heeft een platencontract en een studiebeurs ter waarde van 10.000 euro gewonnen. Ook mag ze in maart live optreden tijdens de Europese première van de vernieuwde show Disney Dreams in Disneyland Parijs. Heel vet!

Touren
We hoeven nog geen afscheid van de finalisten te nemen, want ze gaan op tournee door heel Nederland! Laura zal tijdens ‘The Voice Kids On Tour’ iedere keer samen met drie andere finalisten optreden. Ze zingen al hun bekende solo’s en gezamenlijke nummers. De première is op zondag 31 maart in Studio 21 in Hilversum en hierna zullen ze verder door Nederland touren.

Ben jij benieuwd hoe Laura’s reis was tijdens The Voice Kids? In het volgende nummer van de Girlz! vind je een heel interview met haar!