Ex on the beach mystery guest ex on the beach

EOTB Elodie ruzie met Yasmine

In de nieuwste aflevering van Ex on the Beach ontstaat een grote ruzie tussen Elodie en Yasmine. Elias had zijn ketting aan Elodie gegeven en Yasmine is daar niet zo van gediend…

Drama in Ex on the Beach 

Alle mannen in de villa zijn gek op Elodie. Yasmine kan het niet langer aanzien: ‘Elodie, ik heb geen respect meer voor jou, sorry. Je doet alsof je classy bent, maar jij schuurt tegen iedereen aan.’ Whut?!

Exen

Yasmine haar exen Harrie en Roy gaan zich er ook mee bemoeien. Dat valt bij Yasmine ook verkeerd: ‘Elodie, je hebt geen respect voor mij. Je gaat met al mijn exen.’ Elodie trekt zich hier niks van aan. ‘Als ik in haar schoenen had gestaan, was ik er allang klaar mee geweest’ aldus Elodie. Klaar is het echter nog niet voor Yasmine. Tijdens een onschuldig potje sparren in Ex on the Beach  deelt Elodie een paar rake klappen uit. OMG!

Social media

‘Ik moest op dat moment echt niks van Yasmine hebben, maar ze gaat wel door het vuur voor iedereen. Als jullie wisten hoe lief ze was, zouden jullie anders praten. Ik ben blij dat ik die kant van haar na Ex on the Beach gezien heb. Dat praat niet alles goed, maar gun haar ook rust,’ zegt Elodie op Instagram. Al sluit ze haar bericht af met de zin: ‘Ik had je wel even mooi te pakken, hè schat’, waarmee ze doelt op de klappen die zijn uitgedeeld. Heavy!

Beeld: 123RF

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zag jij dit aankomen?

Gerelateerde artikelen