YasExpeditie Robinson is weer begonnen! Elke week zetten wij de leukste highlights voor jou op een rijtje. You’re welcome. 

Bondjes
Team Noord heeft vorige week afscheid moeten nemen van Toine. So sad. Of toch niet? Nope, écht verdrietig zijn ze niet, want de volgende bondjes worden alweer gemaakt. #Byeboybye.

Curvy Supermodel GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Boring
Of I am Aisha bang is om haar fleeky nagels te breken? No-oh. Ze is het zat om de hele dag te zonnen en wil een proef spelen. Yas, Queen!

 

GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Paal knuffelen
De kapiteinen kunnen hun team safe stellen door zo lang mogelijk aan een paal te hangen. Hallo Tarzan! Het lijkt makkelijk, maar het is behoorlijk zwaar. Donny valt als eerste af. En ook Tony geeft het op. De boys zijn verslagen door een girl. Who run the World? 

Beyonce Cheering GIF - Find & Share on GIPHY

On fire
Donny heeft dan wel verloren, maar hij wist zijn team alsnog blij te maken met een vuursteen. Kunnen ze eindelijk weer écht eten, toch Josylvio?

 

Let'S Go GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

VIP FT. VIP
Kamp Noord en Kamp Zuid moeten tegen elkaar strijden om niet naar de eilandraad te hoeven. Zes stoere teamleden worden vastgezet aan een wiel. Ze worden rondgedraaid en moeten steeds zo veel mogelijk water in hun mond stoppen om het vervolgens weer uit te spugen in een putje. Oh my Gosh! I am Aisha  hoefde van Josylvio niet aan het wiel, dat zou zonde zijn van haar fleeky hairdo. So sweet.

 

Expeditie Robinson Water GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Bye bye
Er was een bondje tegen Famke Louise, hierdoor moest zij het eiland verlaten. So sad! Gelukkig heb je nu geen last meer van die ratten waar je zo’n hekel aan had, Fam. O ja, en je kunt weer lekker nasi met kip eten. Eind goed, al goed.

Expeditie Robinson Water GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Beeld: RTL, Giphy

Lees ook: