expeditie robinson

Expeditie Robinson aflevering 1 highlights

YAY! Afgelopen zondag is eindelijk het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson begonnen. Onder de hashtag #ExpeditieRobinson hebben de kijkers de grappigste uitspraken gedaan op Twitter en wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Special edition

Dit jaar verwachten we dat het programma net wat specialer wordt dan normaal, want het is de twintigste editie van het programma. Tijdens het kijken van de aflevering valt ons al een grote verandering op: presentator Dennis is ingeruild voor Kaj Gorgels én er is een nieuwe voice over. Dat belooft al veel grappige momenten!

Who’s that

Natuurlijk zijn er weer ontzettend veel Tweets over de kandidaten. De YouTubers en influencers die dit jaar meedoen, zijn niet helemaal bekend bij sommige kijkers.

Wait, whut?

Normaal gesproken is de eerste aflevering all about de kandidaten. Dit keer gaat het iets sneller, op sommige momenten zelfs té snel. Veel kijkers, wij ook, vonden de uitleg van de proef niet heel duidelijk. OOPS! O, en ehm…Tim Coronel blijkt ook erg actief te zijn op Twitter.

#FAIL

Ondanks de onduidelijke en snelle uitleg, verloopt de proef wel soepel. Toch? Nou ja, Mariane krijgt de Kötter van Kim in haar gezicht en Berdien bezwijkt onder de hoge temperaturen. #fail.

Beeld: Instagram @expeditierobinson_rtl, Twitter @MissPointwoord @DonRoelofsen @Nielsvdr @Ilsedhartog @claudiaemmen @chantalverwoert @ithoor @vercamilla @macamaatje 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen