expeditie robinson

Expeditie Robinson Aflevering 1

Doe maar snel een vreugdedansje , want Expeditie Robinson is weer begonnen.
Yay! Elke week zullen wij een leuk lijstje opstellen met alle funny uitspraken en de highlights van die aflevering.

Happy Expeditie Robinson GIF by RTL - Find & Share on GIPHY

#1 Oost West Thuis Best
Dit jaar zijn er maar liefst 3 verschillende kampen. Net als vorig jaar doen er ook 7 onbekenden mee. Maar dit jaar hoeven de onbekenden niet onderling te strijden, maar mogen zij gelijk tegen kamp Noord en Zuid battlen. Spannend!

#2 AJAY, kapitein
Terwijl alle kandidaten op zoek zijn naar eten en drinken vinden zij ook ineens een brief. Hierin staat dat alle kampen een kapitein mogen kiezen. De kapitein moet een goede leider zijn en krijgt een gouden munt die ingezet kan worden tot aan de samensmelting. Wie-oh-wie?

https://www.instagram.com/p/BnZZrMOiL8N/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

#3 Please, let me take a break
OMG! Wat is Donny Roelvink toch een lekkerding. Die mooie bruine huid. En girl, die armen. Wanneer hij op de kokosnoten aan het slaan is, hoe fijn was dat om te kijken?! Hihi!

#4 Misschien niet zo slim
I Am Aisha en Josylvio wilden gaan koken voor team Zuid. Ze dachten slim te zijn door een vuurtje te maken achter een grote steen, zodat er bijna geen wind stond. Toen de twee terugkwamen om te kijken hoe het met het eten ging was ‘de keuken’ weggespoeld. Het was vloed en de keuken was inmiddels in de zee gespoeld. Oeps! Niet heel erg slim…

#5 Lachuh
De uitspraken van Steven, beter bekend als brabo-neger, waren hi-la-risch. Hij wist de sfeer er lekker in te brengen. Blijf vooral zo doorgaan, topper.

https://www.instagram.com/p/BnZSVXsHxL9/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

#6 Tinder match
Say what? Dominique (van de onbekende n) was de Tindermatch van hottie Tony Junior. Eens kijken of hij haar nog herkent Wij zijn benieuwd.

Voor welke kandidaat ben jij? Laat het ons weten!

Beeld: RTL, Giphy, Instagram

Check onze winacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen