Morgen is het weer zover, dan kunnen we kijken naar de tweede aflevering van Expeditie Robinson.Heb je al een favoriet en ben je nieuwsgierig of hij/zij er voorlopig nog inzit? Lees dan snel verder, of niet want dit artikel betreft spoilers! Social media-analist Jaap van Zessen is op onderzoek uitgegaan en denkt te weten welke vier kandidaten er sowieso niet met de winst vandoor gaan..

Opnames
Op het eiland mogen de kandidaten geen telefoon meenemen. Daarom laten zij vaak hun social media beheren door hun management, slim! De opnames duren in totaal ongeveer  één maand, maar niet elke kandidaat zit een hele maand op het eiland. Dankzij foto’s die zijn gedeeld op Instagram en Facebook is te achterhalen welke deelnemers eerder af zijn gevallen dit seizoen.

Shouting Spoiler Alert GIF by Alpha - Find & Share on GIPHY

Spoilers, yes!
Jaap van Zessen wist dat de opnames voor Expeditie Robinson halverwege juni zijn begonnen en halverwege juli klaar waren.
Zo kwam de social media-analist erachter dat Famke Louise de finale niet gehaald kon hebben, 28 juni werd zij samen met Ronnie Flex gespot…
Ook Tony Junior gaat waarschijnlijk de competitie vroegtijdig verlaten. Hij was op 30 juni te zien op een festival. De andere twee die Jaap ontmaskerd heeft zijn Toine van Peperstraat, hij werd getagd op Instagram tijdens een fotoshoot en Corry Konings. Corry gaf op 6 juli een optreden..

Lees ook: 

 

Beeld: Veronica