bizzey famkelouise ikdoenietmeermee famke louise zegt sorry excuses famke louise documentaire

Famke Louise op bezoek in het ziekenhuis

Famke Louise heeft zich na de aflevering van Jinek aan haar woord gehouden en Diederik Gommers bezocht in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De girl plaatste een foto van de ontmoeting in het ziekenhuis op Instagram.

Famke Louise

Vorige week zat Famke Louise bij Jinek aan tafel, nadat ze zich samen met een aantal andere BN’ers had aangesloten bij de #ikdoenietmeermee-actie. De zangeres lichtte haar keuze toe in de uitzending door onder andere te vertellen dat de eerste lockdown geen effect heeft gehad en dat het kabinet met de coronamaatregelen meer de jongeren treft dan andere generaties. Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, was het hier niet mee eens en stelde voor om met haar en andere influencers in gesprek te gaan over de virusaanpak. Famke Louise beloofde toen om langs te komen en die belofte is ze nu nagekomen. You go, girl!

Jongeren aanspreken

Diederik zegt tegen NOS dat hij superenthousiast is over zijn gesprek met Famke Louise. ‘Het was een leuk, opbouwend gesprek. Eigenlijk zijn we het over een hoop dingen eens. We maken ons allebei zorgen om corona, maar vooral ook over het draagvlak voor het beleid onder jongeren.’ Samen willen Famke Louise en Diederik die jongeren zien aan te spreken. ‘Het is nog even uitzoeken hoe we dat gaan doen, maar we hopen samen de gevoelige snaar te raken.’

Excuses

Verschillende artiesten en influencers uitten met de #ikdoenietmeermee-actie kritiek op het coronabeleid en zeiden zich niet meer aan de regels te willen houden. Er ontstond veel ophef over de actie en een aantal influencers krabbelden terug. Op Instagram bood Famke Louise haar excuses aan en beloofde zich te laten voorlichten over het coronavirus.

Lees ook:

Beeld: Instagram @famkelouise_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen